Maalaustapetti Roll Over 4080-01

126,00 

 

– Rullakoko: 25m, leveys 1,06m
– Kuvio: Ei kohdistusta

Tilaustuote : Toimitusaika 2-3 viikkoa!

Varasto loppu

Lisätiedot

Maalaustapettien ykkönen! Tämä maalattava tapetti ei sisällä ollenkaan lasikuitua, joten sitä on miellyttävä käsitellä ja se on halutessa helppo vaihtaa. 

Maalaustapetti kiinnitetään EasyUp-menetelmällä eli liisteri seinään ja tapettivuodat asetetaan seinälle puskuun. Tapetin  värin, kiiltoasteen ja maalin voit valita lukuisista eri vaihtoehdoista, tilan käytön mukaan. Halutessasi seinillesi uuden värin, teet sen helposti uudelleen maalaamalla. Maalattu tapetti on lasikuitutapetin vaihtoehto, joka voidaan poistaa samalla menetelmällä kuin palstautuva tapetti. Erityisen hyvin  maalattava tapetti sopii tiloihin, joissa seinät joutuvat normaalia suuremmalle rasitukselle. Näitä ovat keittiöt, eteiset, lastenhuoneet, porrashuoneet jne.

Asennus:

  1.  Levitä liimaa seinälle telalla 1 vuodan verran kerrallaan ja kiinnitä vuodat heti puskusaumaan liimatulle seinälle. Tämä menetelmä antaa tavallisesti parhaan lopputuloksen, sillä näin vältetään tapetin alle mahdollisesti jäävät ilmakuplat. Liiman voi myös levittää vuotiin perinteisellä tavalla.
  2.  Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen
  3.  Aloita tapetointi mikäli mahdollista ikkunan tai oven kohdalta. Vedä tapetti ylös ja kiinnitä se seinälle. Jätä muutaman senttimetrin vara kattolistan yli.
  4.  Varmista, että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.
  5.  Paina tapetti lastalla kiinni seinään keskeltä reunoja kohti. Painele liimatun seinän vastaisella reunalla vain kevyesti, ettei työkaluun tule liimaa.
  6.  Leikkaa tapetti jalkalistan vierestä.
  7.  Kiinnitä seuraava vuota puskusaumaan eli reunat vastakkain.
  8. Maalaa haluttuun sävyyn pinta kahteen kertaan