Ale!

Lasikuitutapetti Hieno 50m

Alkuperäinen hinta oli: 179,00 €.Nykyinen hinta on: 145,00 €.

Maalattava lasikuitutapetti on pintaa vahvistava seinänpäällyste

– Rullakoko: Pituus 50,0m, leveys 1,0m.
– Kuvio: Ei kohdistettavaa kuviota

Lisätiedot

Maalattava lasikuitutapetti on pintaa vahvistava seinänpäällyste, joka kestää murtumatta iskuja ja kolhuja. Sillä saa peitetyksi seinän pieniä halkeamia ja epätasaisuuksia, ja se antaa kestävän ja viimeistellyn, luonnollisen oloisen pinnan.

Lasikuitutapetti kestää julkisten tilojen seinissä

Kaikki sisäseinät ovat hyviä kohteita lasikuitutapetille. Erityisen hyvin se sopii tiloihin, joissa seinät joutuvat normaalia suuremmalle rasitukselle (keittiöt, eteiset, lastenhuoneet). Kestävyytensä ansiosta Maalattava lasikuitutapetti soveltuu myös julkisiin tiloihin, joissa se antaa seinäpinnalle pitkäikäisyyttä vaativissakin olosuhteissa. Lasikuitutapetin uudelleenmaalaaminen on helppoa ja nopeaa, joten pinnan värin vaihtaminen ja tilan tyylin uudistaminen käy vaivatta.

Lasikuitutapetilla päällystetty seinä, uudistuu helposti maalaamalla

Erilaisilla maalausmenetelmillä ja tutuilla sisätuotteilla lasikuitutapetille saa uudenlaista ja tekstiilipintaa korostavaa ulkonäköä. Kokeile kuinka valkoinen maalipinta uudistuu Harmony Kuviointimaalin avulla väriin kuin väriin. Entä miltä näyttäisi sävytetyllä, kuultavalla Paneeli-Ässällä käsitely lasikuitutapettipinta? Mahdollisuuksia on rajattomasti, tyylikkään ja eleettömän yksivärisistä eri väreillä ja tekniikoilla luotuihin jännittäviin ja yksilöllisiin pintoihin.

Asennus:

  1. Levitä liimaa seinälle telalla 1 vuodan verran kerrallaan ja kiinnitä vuodat heti puskusaumaan liimatulle seinälle. Tämä menetelmä antaa tavallisesti parhaan lopputuloksen, sillä näin vältetään tapetin alle mahdollisesti jäävät ilmakuplat. Liiman voi myös levittää vuotiin perinteisellä tavalla.
  2. Käytä lattia- ja kattolistojen vieressä sivellintä liiman levittämiseen
  3. Aloita tapetointi mikäli mahdollista ikkunan tai oven kohdalta. Vedä tapetti ylös ja kiinnitä se seinälle. Jätä muutaman senttimetrin vara kattolistan yli.
  4. Varmista, että ensimmäinen vuota tulee luotisuoraan.
  5. Paina tapetti lastalla kiinni seinään keskeltä reunoja kohti. Painele liimatun seinän vastaisella reunalla vain kevyesti, ettei työkaluun tule liimaa.
  6. Leikkaa tapetti jalkalistan vierestä.
  7. Kiinnitä seuraava vuota puskusaumaan eli reunat vastakkain.
  8. Maalaa haluttuun sävyyn pinta kahteen kertaan